OPLOSSINGEN

RocketPilot-5

Iedere branche heeft unieke uitdagingen en processen. Standaardoplossingen bestaan bij mij niet, maar ik heb voor een aantal branches wel tooling die specifieke uitdagingen oplost. Unieke oplossingen binnen Microsoft 365, die je nergens anders vindt en waarmee je heel snel beter kunt samenwerken aan de processen die in jouw business essentieel zijn.

RocketPilot-5

SALES

Hoe scherper je focus, hoe sneller je je doelen haalt. Rocketpilot Sales-as-a-Rocket (SaaR) is een unieke oplossing voor Sales Activity Management. Binnen Microsoft 365 zorgt SaaR dat iedereen in het verkoopteam precies weet welke activiteiten er nodig zijn om iedere week de doelen te halen.

ACCOUNTANCY

Accountancy is een prachtig, maar veeleisend vak. Je wilt het goed doen, maar dat lukt alleen als de samenwerking tussen collega’s en met de klant perfect loopt en als je altijd weet wat de status is van taken, documenten en gegevens.

RocketPilot-4
RocketPilot-6

HR

Minder herhalend handwerk, betere informatievoorziening, meer overzicht over je processen, meer inzicht in je prestaties en minder fouten, vragen en misverstanden. Dat krijg je als je HR automatiseert met Microsoft Teams.