Diensten

Heb je Teams en Microsoft 365 al? Of begin je net aan je implementatie? Ik help je om je investering optimaal te benutten. Door automatiseringsprojecten, training, begeleiding en advies help ik organisaties prettiger en effectiever te werken.

RocketPilot-5

Processen automatiseren en verbeteren

Gebruik Microsoft-tools om beter, efficiënter en prettiger te werken. Laten we foutgevoelig en vervelend handwerk automatiseren. Laten we samen kijken naar het dagelijks werk van je mensen en nadenken over hoe het beter kan, met behulp van de technologie die je al hebt. Minder communicatie, minder herhalend werk, minder fouten, hogere productiviteit en optimaal rendement uit je technologie-investeringen. HR, administratie of je primaire proces: ik zorg dat het beter loopt.
RocketPilot-4
RocketPilot-5

Training en begeleiding

Heb je Microsoft 365 en Teams al en wil je er meer uit halen? Of begin je net aan je implementatie en wil je meteen vanaf het begin je mensen meenemen in het proces? Met een trainings- en begeleidingsprogramma op maat leer ik iedereen om Teams en Office optimaal te gebruiken. Samen met alle betrokkenen vind ik de vragen en de behoeftes van medewerkers. En we bouwen niet alleen aan kennis en vaardigheden, maar vooral ook aan enthousiasme.

Beleid en cultuur

Digitalisering verandert hoe we werken, maar ook hoe we met elkaar omgaan. Dat kan overweldigend zijn voor medewerkers én leidinggevenden. Daarom werk ik samen met alle lagen van je organisatie aan heldere afspraken en goede communicatie. Zodat mensen weten wat er van ze verwacht wordt. Van kleine vragen (‘Hoe lang mag ik erover doen om een Teams-bericht te beantwoorden?’) tot fundamentele (‘Wat betekent het eigenlijk om deel van een team te zijn?’). Dat gaat hand in hand met het werken aan een positieve cultuur: samen maken we werken beter én leuker.
RocketPilot-6