OPLOSSING

HUMAN RESOURCES

Minder herhalend handwerk, betere informatievoorziening, meer overzicht over je processen, meer inzicht in je prestaties en minder fouten, vragen en misverstanden. Dat krijg je als je HR automatiseert met Microsoft Teams. 

MAAK JE LEVEN EENVOUDIGER 

Als HR-professional werk je aan de perfecte employee experience. Vindbare, eenduidige informatie hoort daarbij. Vaak zit informatie in allerlei verschillende systemen, zodat je medewerkers er steeds naar moeten zoeken en op verschillende plekken formulieren en declaraties moeten invullen. Ik heb unieke tools ontwikkeld om alle relevante informatie binnen Teams beschikbaar te maken en veel van het HR-handwerk te automatiseren. Voor gemak, meer werkplezier, kortere doorlooptijden en minder fouten.  
Betere informatievoorziening voor iedereen
Betere employee experience 
Meer tijd voor belangrijke HR-taken 
Meer werkplezier
Gemak en minder fouten door automatisering 

 

 

RocketPilot-8

NIEUW HR-PROCES

Lijstjes bijhouden. Stappenplannen doorlopen in Word en Excel. E-mails, eindeloze e-mails… Deze dingen komen iedere dag terug en ze nemen een groot deel van je tijd in. Maar dat is toch niet de kern van HR-werk? Je wilt je toch met belangrijker dingen bezighouden? Laten we meer tijd vrijmaken door het saaie handwerk te automatiseren. Onboarding, offboarding, gesprekken plannen, reminders versturen, ontvangst van sollicitaties bevestigen, medewerkers oproepen om formulieren in te vullen of cursussen aan te vragen: dat kan allemaal automatisch. We richten dat één keer in, daarna werkt de techniek voor jou. 

ALLES OP ÉÉN PLEK

De meeste organisaties hebben al allerlei HR-systemen. Voor sollicitaties, on- en offboarding,  declaraties. Voor vakantiedagen. En vergeet het social intranet niet: weer een extra plek voor communicatie en kennisuitwisseling, met een aparte inlog… Voor nieuwe werknemers is dat verwarrend, voor bestaande werknemers een terugkerende frustratie. Ik help je om al die zaken vanuit Teams te regelen, zodat alle werknemers alle informatie en functionaliteit op één plek kunnen vinden: 

 

  • Sollicitaties 
  • On- en offboarding 
  • Declaraties 
  • Vakantiedagen 
  • intranet 
  • Medewerkertevredenheidsonderzoek 
  • Urenregistratie 
  • Reserveren van ruimtes, catering, faciliteiten en parkeerplaatsen 

HOE HET WERKT

Ik laat je zien wat mogelijk is in Teams en Microsoft 365 en we ontdekken samen hoe jouw HR-werk beter, effectiever en efficiënter kan. Niet een klein beetje beter, maar RocketPilot-superveel-beter. Ik heb met veel HR-afdelingen gewerkt, dus ik neem veel inzicht mee. 

Stap 1 inspiratiesessie

In deze eerste bijeenkomst pakken we meteen je werkprocessen beet. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? We concentreren ons vooral op wie wanneer welke informatie nodig heeft en we maken een eerste plan om dat voor elkaar te krijgen. We bedenken ook wat er van je huidige IT weg kan en wat moet blijven. Maar we kijken vooral naar het handwerk wat je iedere dag doet. Want in het automatiseren daarvan zit het meeste winst. 

h

Stap 2 oplossingen

Na de inspiratiesessie zitten we vol plannen en ideeën. Nu gaan we die vormgeven in concrete, technische oplossingen. Heb je daarvoor de technische kennis in huis? Dan hoef ik daarin alleen te begeleiden. Wil je het liever aan mij uitbesteden? Ook geen probleem. 

Stap 3 aan het werk!

We testen en evalueren de oplossingen grondig, maar we wachten niet te lang met het lanceren ervan. Want door snelle resultaten krijg je enthousiasme en met enthousiasme wordt alles makkelijker. Iedereen profiteert dus snel van de nieuwe, betere manier van werken. Ik begeleid jullie daarbij en ik help jou met het maken van instructievideo’s, het organiseren van bijeenkomsten en het geven van trainingen.  

Klaar om te starten? Eens verder praten?

 

Meer focus, meer werkplezier, blijere werknemers en meer tijd voor je belangrijkste taken. Dat krijg je door je HR-werk goed in te richten in Microsoft Teams. Software die je waarschijnlijk al in huis hebt. Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek of inspiratiesessie en zet de eerste stap naar fijner werken voor iedereen. 

 

Maak nu een afspraak