Rocketpilot en Score Utica slaan handen ineen!

Rocketpilot-Score-Utica-uitgelicht

Met trots delen wij mee dat Rocketpilot de komende maanden gaat samenwerken met Telecom en IT-specialist Score Utica. Score Utica gaat 2 dagen in de week gebruik maken van de diensten van Rocketpilot als Adoptiespecialist. Hiermee krijgen ze de beschikking over een flexibele schil die inzetbaar is tijdens het implementatie traject bij klanten. “We hebben een heel succesvol eerste halfjaar gehad, waarin wij veel implementatie opdrachten voor Microsoft 365 vanuit klanten hebben gekregen. Daarbij is er een sterke behoefte aan specialistische kennis gedurende het adoptieproces.” aldus Nils Vermeulen CFO van Score Utica. 

Na een jarenlang dienstverband bij Score Utica is Willem Veenstra Rocketpilot gestart om zich volledig te richten op het adoptieproces rondom Microsoft 365. Dit vanuit een duidelijke visie dat adoptie tegenwoordig onmisbaar is. Er verandert op dit moment ontzettend veel aan onze manier van werken. Dit betekent dat de digitale vaardigheden die hier voor nodig zijn ook getraind moeten worden. Dit onderstreept Nils Vermeulen ook vanuit de klantvraag binnen Score Utica. “Deze visie delen wij volledig met Rocketpilot. Ook wij zien bij onze klanten een toenemende vraag en noodzaak naar de juiste ondersteuning. De tijd van het traditioneel aanzetten van de techniek en een korte uitleg over hoe het werkt ligt inmiddels ver achter ons.”

Met deze samenwerking gaat Rocketpilot een veilige landing garanderen bij deze klanten. Het begrijpelijk maken van nieuwe oplossingen en daarmee blije medewerkers als gevolg. Een mooie gezamenlijke doelstelling! 

Salesoplossing

sales-as-a-rocket (saar)

Hoe breng je focus aan in de succesfactoren van je salesproces? Hoe benut je beter het potentieel van je verkoopteam waardoor de prestaties verbeteren? SAAR in Microsoft Teams is hiervoor dé oplossing.